Handla Mat På Nätet - Till Billigast Pris Online

Att leta mat online har blivit riktigt stort och står för mer än 1% av den totala matvaruhandeln med mat idag. Detta är speciellt populärt i stora städer och finns olika versioner som matkasse, fruktkorgar.

Detta kommer delvis för att tekniken och internet användandet ökat. Idag är det mycket lätt att faktiskt beställa på nätet och det är säkrare. Idag kan man beställa färdiga alternativ med föda som matkassar, eller plocka ihop en egen beställning.

Detta förekommer bland större kedjor som Ica och nya nätaktörer som Mathem.

Vanligast är handlar folk på nätet för att spara tid. Dvs du behöver inte ensam gå och handla en massa mat i affären. Andra tycker det är inspirernade att få kassar hem med ny mat och nytänkande recept. För att inte alltid käka samma rätter.

logistiken sköts även tryggt med kylbilar och maten får man hem till sin dörr. Ett problem är om personen inte är i hemmet vid leveransen. Då får de olika leveranserna stå utanför dörren ett tag vilket inte är så bra för färskheten.

Andra problem är att varor kan bli förstörda och ibland blir det lite felplock. Vilket är ett problem och somliga företag ger då gratis frakt, eller gratis kasse eller annan kompensation vid ett större problem.

Så nackdelen är egentligen att man vara på plats vid leverans av maten och att priserna är lite dyrare i affären.


Kommentarer
Postat av: Emilia

Intressant blogg du har! Jag har läst igenom några av dina andra blogginlägg och jag diggar vad jag ser :D.

2011-07-11 @ 07:20:42
URL: http://gravidforsakring.net
Postat av: Smsa Låna

Nice blogg! Hur länge har du haft din blogg?

2011-07-20 @ 05:01:24
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0